logo

מגזין

צעדים למתחילים


לפני שמתחילים

עד פופ אפ
מה משותף בין מכרה פחם נטוש, קרחת יער, רכבת תחתית בניו יורק וגג דירת יוקרה ביפו העתיקה? – כל אלה משמשים לוקיישנים למסעדות פופ אפ המוקמות לזמן קצוב ומזמינות – באופן מחתרתי לרוב – קהל חובבי קולינאריה לארוחות שף מיוחדות
להמשך

הקמת מסעדה

כל מטר קובע
תכנון מחדש של מטבחים בעסקים פעילים דורש מקצוענות ויש לו חשיבות מכרעת להמשך הצמיחה בעסק. מאת עומרי דוש
להמשך


תפעול

עובדים מיוחדים
רבים המעסיקים שגילו את הערך המוסף - הכלכלי והחברתי -שבהעסקת עובדים עם מוגבלויות. איך משלבים עובד בעל צרכים מיוחדים עם צרכי העסק וכיצד זה תורם לעסק?
להמשך

פינת היועץ

המועדון שלך
שמונה עצות חשובות לניהול מועדון לקוחות. דוד אייזיק, מומחה למועדוני לקוחות, מגלה סודות
להמשך

עיצוב

כל מטר קובע
תכנון מחדש של מטבחים בעסקים פעילים דורש מקצוענות ויש לו חשיבות מכרעת להמשך הצמיחה בעסק. מאת עומרי דוש
להמשך