logo

מגזין

פינת היועץ




חשבונאי

גידול של 19.8% בהוצאה על מסעדות ומזון מהיר
כך עולה ממדד "Cal-ישראל היום" לחודש ינואר בנוסף, נרשם גידול של 12.1% בהוצאות הישראלים על ענף התיירות והאירוח ביחס לחודש ינואר אשתקד
להמשך

רישוי עסקים

סגירות חורף - חקיקה עדכנית ואופן פעולה
מה צריך מסעדן לעשות כדי לעבור את החורף בשלום ואיך לקדם סגירת חורף למסעדה באופן היעיל ביותר והכלכלי ביותר?
להמשך

ביטוח

על בטוח
אחת השיטות להתמודדות עם נזק כלכלי שעלול להיגרם לבית העסק, היא העברת הסיכונים למבטחת באמצעות רכישת פוליסת ביטוח. להלן דגשים לרכישה נבונה של ביטוח בית העסק
להמשך

בקרת איכות

זהירות: סלט
המועצה הישראלית לצרכנות: בדיקת הסלטים בבתי הקפה מגלה ממצאים מדאיגים
להמשך

טפסים להורדה

דו"ח רווח הפסד
לנוחיותכם מערכת restpro הכינה עבורכם דו"ח רווח והפסד המאפשר לכם לדעת במדויק את ההוצאות השוטפות. האם הרווחנו החודש, הפסדנו או איך נדע למקסם רווחים ועל חשבון מי. את הקובץ הפיק רו"ח רני בכר. להורדת הקובץ ראו קבצים מצורפים
להמשך