logo

מגזין

לפני שמתחילים



הקמת מסעדה

כל מטר קובע
תכנון מחדש של מטבחים בעסקים פעילים דורש מקצוענות ויש לו חשיבות מכרעת להמשך הצמיחה בעסק. מאת עומרי דוש
להמשך


תפעול

עובדים מיוחדים
רבים המעסיקים שגילו את הערך המוסף - הכלכלי והחברתי -שבהעסקת עובדים עם מוגבלויות. איך משלבים עובד בעל צרכים מיוחדים עם צרכי העסק וכיצד זה תורם לעסק?
להמשך

פינת היועץ

המועדון שלך
שמונה עצות חשובות לניהול מועדון לקוחות. דוד אייזיק, מומחה למועדוני לקוחות, מגלה סודות
להמשך

עיצוב

כל מטר קובע
תכנון מחדש של מטבחים בעסקים פעילים דורש מקצוענות ויש לו חשיבות מכרעת להמשך הצמיחה בעסק. מאת עומרי דוש
להמשך